• Cοαching, Επαγγελματικός Προσανατολισμός, Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας

Ομάδα

Toni tsirogianni   Σήμερα είμαι Management Consultant και Personal - Business Coach (ICF - Accredited) με εμπειρία στη χρήση ψυχομετρικών εργαλείων (Hogan Assesment & Evalion). Σκοπός μου είναι η καθοδήγηση των ανθρώπων και των ομάδων στο σύγχρονο, πολύπλοκο, εργασιακό περιβάλλον. Εξειδικεύομαι στην υποστήριξη αυτών που βρίσκονται σε μια επαγγελματική αλλαγή και των startups. Αυτό που ονειρεύομαι είναι με κάθε έναν που με εμπιστεύεται, να ανακαλύψει τις δυνάμεις του, και μαζί να σχεδιάσουμε το δρόμο και τον τρόπο που θα φτάσει εκεί που θέλει. Ουσιαστικά να είναι ευτυχισμένος και ενθουσιασμένος με τις επιλογές του. Έχοντας αυτό για πυξίδα συνεχώς εξελίσσω τις γνώσεις και τις τεχνικές που χρησιμοποιώ. Ατομικές συνεδρίες, σεμινάρια ατομικά - ομαδικά, workshops, teamcoaching, παρακολούθηση θεατρικής παράστασης, γευσιγνωσία κρασιών και ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς σαν μεθόδους. Σύμμαχος σε αυτό και τα μαθήματα ψυχολογίας μέσω του μοντέλου της σχεσιακής ψυχαναλυτικής μεθόδου και της διαπροσωπικής διάδρασης σε ομαδικό επίπεδο του IrvinYalom, για την καλύτερη κατανόηση της ομάδας. 

   Οι σπουδές μου άρχισαν στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, το 2000, στο τμήμα Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, στη συνέχεια εκεί ολοκλήρωσα και το μεταπτυχιακό μου στη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας (MBA-TQM). Παράλληλα άρχισα να εργάζομαι ως καθηγήτρια Οικονομικών στα ΙΕΚ Αναβύσσου (Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων), τότε άρχισα να συνειδητοποιώ τη σημασία της έννοιας «Επιλέγω τον επαγγελματικό μου δρόμο». Αφορμή, κάποιοι μαθητές που σε ηλικία άνω των 40 ετών, αποφάσιζαν να αλλάξουν επαγγελματική κατεύθυνση με βάση την πραγματική πλέον επιθυμία τους. Στη συνέχεια το 2007 άρχισα να εργάζομαι ως εξωτερικός ελεγκτής στην PricewaterhouseCoopers, εκεί υπήρξα μέλος πολλών διαφορετικών ομάδων και έργων. Ως projectmanager ήταν και η μεγαλύτερη πρόκληση, ποια θα είναι η ομάδα μου, τι επιζητώ από τα συγκεκριμένα άτομα, οι ανάγκες τους ταυτίζονται με αυτές του πελάτη και της εταιρίας μας; Αυτή η γνώση και η εμπειρία με ώθησαν στο επόμενο βήμα μου. Λόγω των τεχνικών μου γνώσεων και εμπειρίας απευθύνθηκα το 2011 σε μια αλυσίδα λογιστικών γραφείων στην Αθήνα στην Α.Τ.Ο.Α Μ.ΕΠΕ. Η ανάπτυξη της ήταν γρήγορη έτσι άρχισα να καταγράφω την άτυπη κουλτούρα της εταιρίας και να συνθέτω την ταυτότητά της. Μέσα από προσδιορισμό των αρμοδιοτήτων, εκπαιδεύσεις, coaching και ενίσχυση του οράματος όλων των υπαλλήλων πετύχαμε κατακόρυφη ανάπτυξη με συνεχή δημιουργία νέων γραφείων. Παράλληλα, επανήλθα το 2014, ως καθηγήτρια Οικονομικών στη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Αναβύσσου συμβάλλοντας ταυτοχρόνως στην εξέλιξη των μαθητών μέσα από τη δημιουργία επιτυχημένων βιογραφικών και την καθοδήγηση τους για την επιλογή της πρακτικής - internship. 

   Το αστρικό φως - StellarLight- είναι η δύναμη μου, έτσι οι υπηρεσίες μας έχουν επικεντρωθεί ώστε κάθε ένας που απευθύνεται σε εμάς, είτε ατομικά είτε οργανισμός/εταιρεία να βρίσκει, να εξελίσσει τις δικές του δυνάμεις και να πετυχαίνει τους στόχους του σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

 

 

unnamed

 

 

×

offer