• Cοαching, Επαγγελματικός Προσανατολισμός, Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας

Experience Coaching

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των φοιτητών και των φοιτητριών διοργανώνει σε συνεργασία με τη Stellar Light για 1η φορά τη δράση #experience_coaching.

Οι τελειόφοιτοι / ες φοιτητές / τριες του Πανεπιστημίου θα έχουν τη δυνατότητα από 05/10/2017 να ζήσουν την εμπειρία του Career Coaching μέσα από 2 δωρεάν ατομικές συνεδρίες.

Το Coaching είναι μια δημιουργική διαδικασία που προκαλεί τη σκέψη και εμπνέει για τη μεγιστοποίηση της προσωπικής και επαγγελματικής δυναμικής σου.

Συμμετοχή

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς:

 • να καλέσεις στο 211-4094901, 210-4142534-35,
 • να στείλεις email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,
 • να στείλεις μήνυμα στις σελίδες fb(CareerOffice.UniPi, stellarlight, )

Η ομάδα μας

Τόνια Τσιρογιάννη

Τόνια Τσιρογιάννη

Βασίλης Καραγιαννόπουλος

Βασίλης Καραγιαννόπουλος

Έφη Μπλάνη

Έφη Μπλάνη

Stellar Light at Open Days

Σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης Β. Τομέα Αθηνών

Αθήνα— 23.11.18 — Η Stellar Light πιστή στο όραμά της για την ουσιαστική και αποτελεσματική υποστήριξη ατόμων, εταρειών και Οργανισμών, πρωτοπορεί για άλλη μια φορά προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες Coaching μέσω σεμιναρίων και ατομικών συνεδριών, στο νέο Γραφείο Διασύνδεσης του Β. Τομέα Αθηνών που θα δημιουργήσει απο τις αρχές του νέου έτους το Πανεπιστήμιο Πειραιώς σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

Το project θα ξεκινήσει στις αρχές του 2019 και έχει ως σκοπό την ώθηση και ενδυνάμωση των ανθρώπων που εδρεύουν, κατοικούν ή/και δραστηριοποιούνται στον Β. Τομέα Αθηνών και έχουν ανάγκη απο δράσεις που τους φέρνουν πιο κοντά στους στόχους τους και τα αποτελέσματα που επιθυμούν να πετύχουν..

Η προσφορά του Coaching είναι πλέον αδιαμφισβήτητη στην παγκόσμια αγορά, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. Οι άνθρωποι καταφέρνουν, μέσω αυτού, να αναδείξουν τις ικανότητες τους, να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους και να ελαχιστοποιήσουν την αρνητική επίδραση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Σε αυτό συμβάλλει και η αποτελεσματικότερη διαχείριση των ατομικών ή/και εταιρικών αδεξιοτήτων, καθώς μέσω του Coaching, μπορούν να εξελιχθούν σε δυναμικά στοιχεία.

Τα σεμινάρια και οι ατομικές συνεδρίες που θα προσφέρει στο κοινό η Stellar Light θα πραγματοποιηθούν από τις επαγγελματίες Coaches κα. Τόνια Τσιρογιάννη και κα. Έφη Μπλάνη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 2114094901 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.stellarlight.gr Ιστοσελίδα προγράμματος https://opendoors.attica.gov.gr

SL SITE New page ipiresies photos 2 08

 

 

Όλα όσα χρειάζεσαι για να πάρεις την ιδέα σου από το 0 στην κορυφή!

 • Λογιστικές Συμβουλές (π.χ Είδος εταιρείας, έδρα, κτλ)
 • Λογότυπο
 • Θέματα ανθρώπινου δυναμικού
 • Στρατηγική Social Media
 • Ιστοσελίδα
 • Επιχειρηματικό σχέδιο
 • Πηγές Χρηματοδότησης
 • Τρόποι προώθησης ιδέας

Toni tsirogianni   Σήμερα είμαι Management Consultant και Personal - Business Coach (ICF - Accredited) με εμπειρία στη χρήση ψυχομετρικών εργαλείων (Hogan Assesment & Evalion). Σκοπός μου είναι η καθοδήγηση των ανθρώπων και των ομάδων στο σύγχρονο, πολύπλοκο, εργασιακό περιβάλλον. Εξειδικεύομαι στην υποστήριξη αυτών που βρίσκονται σε μια επαγγελματική αλλαγή και των startups. Αυτό που ονειρεύομαι είναι με κάθε έναν που με εμπιστεύεται, να ανακαλύψει τις δυνάμεις του, και μαζί να σχεδιάσουμε το δρόμο και τον τρόπο που θα φτάσει εκεί που θέλει. Ουσιαστικά να είναι ευτυχισμένος και ενθουσιασμένος με τις επιλογές του. Έχοντας αυτό για πυξίδα συνεχώς εξελίσσω τις γνώσεις και τις τεχνικές που χρησιμοποιώ. Ατομικές συνεδρίες, σεμινάρια ατομικά - ομαδικά, workshops, teamcoaching, παρακολούθηση θεατρικής παράστασης, γευσιγνωσία κρασιών και ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς σαν μεθόδους. Σύμμαχος σε αυτό και τα μαθήματα ψυχολογίας μέσω του μοντέλου της σχεσιακής ψυχαναλυτικής μεθόδου και της διαπροσωπικής διάδρασης σε ομαδικό επίπεδο του IrvinYalom, για την καλύτερη κατανόηση της ομάδας. 

   Οι σπουδές μου άρχισαν στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, το 2000, στο τμήμα Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, στη συνέχεια εκεί ολοκλήρωσα και το μεταπτυχιακό μου στη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας (MBA-TQM). Παράλληλα άρχισα να εργάζομαι ως καθηγήτρια Οικονομικών στα ΙΕΚ Αναβύσσου (Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων), τότε άρχισα να συνειδητοποιώ τη σημασία της έννοιας «Επιλέγω τον επαγγελματικό μου δρόμο». Αφορμή, κάποιοι μαθητές που σε ηλικία άνω των 40 ετών, αποφάσιζαν να αλλάξουν επαγγελματική κατεύθυνση με βάση την πραγματική πλέον επιθυμία τους. Στη συνέχεια το 2007 άρχισα να εργάζομαι ως εξωτερικός ελεγκτής στην PricewaterhouseCoopers, εκεί υπήρξα μέλος πολλών διαφορετικών ομάδων και έργων. Ως projectmanager ήταν και η μεγαλύτερη πρόκληση, ποια θα είναι η ομάδα μου, τι επιζητώ από τα συγκεκριμένα άτομα, οι ανάγκες τους ταυτίζονται με αυτές του πελάτη και της εταιρίας μας; Αυτή η γνώση και η εμπειρία με ώθησαν στο επόμενο βήμα μου. Λόγω των τεχνικών μου γνώσεων και εμπειρίας απευθύνθηκα το 2011 σε μια αλυσίδα λογιστικών γραφείων στην Αθήνα στην Α.Τ.Ο.Α Μ.ΕΠΕ. Η ανάπτυξη της ήταν γρήγορη έτσι άρχισα να καταγράφω την άτυπη κουλτούρα της εταιρίας και να συνθέτω την ταυτότητά της. Μέσα από προσδιορισμό των αρμοδιοτήτων, εκπαιδεύσεις, coaching και ενίσχυση του οράματος όλων των υπαλλήλων πετύχαμε κατακόρυφη ανάπτυξη με συνεχή δημιουργία νέων γραφείων. Παράλληλα, επανήλθα το 2014, ως καθηγήτρια Οικονομικών στη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Αναβύσσου συμβάλλοντας ταυτοχρόνως στην εξέλιξη των μαθητών μέσα από τη δημιουργία επιτυχημένων βιογραφικών και την καθοδήγηση τους για την επιλογή της πρακτικής - internship. 

   Το αστρικό φως - StellarLight- είναι η δύναμη μου, έτσι οι υπηρεσίες μας έχουν επικεντρωθεί ώστε κάθε ένας που απευθύνεται σε εμάς, είτε ατομικά είτε οργανισμός/εταιρεία να βρίσκει, να εξελίσσει τις δικές του δυνάμεις και να πετυχαίνει τους στόχους του σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

 

 

unnamed

 

 

Υποκατηγορίες

×

offer