• Cοαching, Επαγγελματικός Προσανατολισμός, Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας

Experience Coaching

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των φοιτητών και των φοιτητριών διοργανώνει σε συνεργασία με τη Stellar Light για 1η φορά τη δράση #experience_coaching.

Οι τελειόφοιτοι / ες φοιτητές / τριες του Πανεπιστημίου θα έχουν τη δυνατότητα από 05/10/2017 να ζήσουν την εμπειρία του Career Coaching μέσα από 2 δωρεάν ατομικές συνεδρίες.

Το Coaching είναι μια δημιουργική διαδικασία που προκαλεί τη σκέψη και εμπνέει για τη μεγιστοποίηση της προσωπικής και επαγγελματικής δυναμικής σου.

Συμμετοχή

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς:

 • να καλέσεις στο 211-4094901, 210-4142534-35,
 • να στείλεις email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,
 • να στείλεις μήνυμα στις σελίδες fb(CareerOffice.UniPi, stellarlight, )

Η ομάδα μας

Τόνια Τσιρογιάννη

Τόνια Τσιρογιάννη

Βασίλης Καραγιαννόπουλος

Βασίλης Καραγιαννόπουλος

Έφη Μπλάνη

Έφη Μπλάνη

tonia

Σήμερα είμαι Σύμβουλος Διαχείρισης Σταδιοδρομίας και Personal - Business Coach (ICF - Certified Member) με εμπειρία στη χρήση ψυχομετρικών εργαλείων επαγγελματικού προσανατολισμού και καριέρας με σκοπό την καθοδήγηση των νέων στο σύγχρονο πολύπλοκο εργασιακό περιβάλλον. Εξειδικεύομαι στην υποστήριξη των φοιτητών και των start ups. Απώτερος στόχος, οι άνθρωποι που με επιλέγουν «να ανακαλύψουν αυτό που τους κάνει χαρούμενους και να βρούμε μαζί τον τρόπο να φτάσουν εκεί». Η αυτογνωσιακή μου εμβάθυνση μέσω του μοντέλου της σχεσιακής ψυχαναλυτικής μεθόδου και της διαπροσωπικής διάδρασης σε ομαδικό επίπεδο του Irvin Yalom, συνιστά ταυτόχρονα και μια ‘εκπαιδευτική εμπειρία’ στο να κατανοώ και να συνεργάζομαι με τους άλλους σε δυαδικό και ομαδικό επίπεδο.


Οι σπουδές μου άρχισαν στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, το 2000, στο τμήμα Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, στην συνέχεια εκεί ολοκλήρωσα και το μεταπτυχιακό μου στην Διοίκηση Ολικής Ποιότητας (MBA-TQM). Παράλληλα άρχισα να εργάζομαι ως καθηγήτρια Οικονομικών στα ΙΕΚ Αναβύσσου (Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων), τότε άρχισα να συνειδητοποιώ την σημασία της έννοιας «Επιλέγω τον επαγγελματικό μου δρόμο». Αφορμή, κάποιοι μαθητές που σε ηλικία άνω των 40 ετών, αποφάσιζαν να αλλάξουν επαγγελματική κατεύθυνση με βάση την πραγματική πλέον επιθυμία τους. Στην συνέχεια το 2007 άρχισα να εργάζομαι ως εξωτερικός ελεγκτής στην PricewaterhouseCoopers, εκεί υπήρξα μέλος πολλών διαφορετικών ομάδων και έργων. Ως project manager ήταν και η μεγαλύτερη πρόκληση, ποια θα είναι η ομάδα μου, τι επιζητώ από τα συγκεκριμένα άτομα, οι ανάγκες τους ταυτίζονται με αυτές του πελάτη και της εταιρίας μας; Αυτή η γνώση και η εμπειρία με ώθησαν στο επόμενο βήμα μου. Λόγω των τεχνικών μου γνώσεων και εμπειρίας απευθύνθηκα το 2011 σε μια αλυσίδα λογιστικών γραφείων στην Αθήνα στην Α.Τ.Ο.Α Μ.ΕΠΕ. Η ανάπτυξη της ήταν γρήγορη έτσι άρχισα να καταγράφω την άτυπη κουλτούρα της εταιρίας για να προσδιοριστεί. Σε μια εποχή που οι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000, βρέθηκα αντιμέτωπη με πλήθος βιογραφικών. Παρόλο αυτά, η διαδικασία των συνεντεύξεων μου ανέδειξε την άγνοια, κυρίως των νέων, γιατί έχουν σπουδάσει το συγκεκριμένο επάγγελμα; Γιατί επιθυμούν να εργαστούν στον εκάστοτε κλάδο; Λαμβάνω συνεχώς την αίσθηση ότι το επαγγελματικό μονοπάτι τους δεν το επέλεξαν, δεν το δημιούργησαν με βάση την πραγματικότητα και με βάση τις δυνατότητες τους. Παράλληλα, επανήλθα το 2014, ως καθηγήτρια Οικονομικών στη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Αναβύσσου συμβάλλοντας ταυτοχρόνως στην εξέλιξη των μαθητών μέσα από τη δημιουργία επιτυχημένων βιογραφικών και την καθοδήγηση τους για την επιλογή της πρακτικής - internship.

 

 

unnamed

 

 

SL SITE New page ipiresies photos 2 08

 

 

Όλα όσα χρειάζεσαι για να πάρεις την ιδέα σου από το 0 στην κορυφή!

 • Λογιστικές Συμβουλές (π.χ Είδος εταιρείας, έδρα, κτλ)
 • Λογότυπο
 • Θέματα ανθρώπινου δυναμικού
 • Στρατηγική Social Media
 • Ιστοσελίδα
 • Επιχειρηματικό σχέδιο
 • Πηγές Χρηματοδότησης
 • Τρόποι προώθησης ιδέας

 • ΕΦΗΒΟΙ

  ΕΦΗΒΟΙ

 • ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΦΟΙΤΗΤΕΣ

  ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΦΟΙΤΗΤΕΣ

 • ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ/ΠΡΟΑΓΩΓΗ

  ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ/ΠΡΟΑΓΩΓΗ

 • EXECUTIVE COACHING

  EXECUTIVE COACHING

 • Ψυχομετρικα εργαλεια

  Ψυχομετρικα εργαλεια

 • ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

  ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

Υποκατηγορίες

×

offer